Nationale Wandelcoachdag 26/05/2018

Op zaterdag 26 mei 2018 kun je in Nederland en België GRATIS kennismaken met de dienstverlening van Wandel- en Natuurcoaches tijdens de 6e Nationale WandelCoach Dag.

NWCD def logo

Mentale kracht en weerbaarheid zijn thema’s waar een wandelcoach o.a. aandacht aan geeft. De natuur wordt daarbij ingezet als hulpmiddel. De gewenste veranderprocessen komen al wandelend in de buitenlucht sneller op gang. De natuur brengt ontspanning, dient als metafoor en relativeert.

 

LiSe Coaching biedt 2 mogelijkheden aan : individuele sessies en een groepswandeling:

“Ontdek jezelf in het Park”

Individuele wandelcoachsessies : Ben je benieuwd wat Wandel en Natuurcoaching is? Als Wandelcoach gidst Lieve Sebreghts je doorheen het park en laat je ervaren wat de coaching in de natuur voor jou kan betekenen. We wandelen en staan stil bij de schoonheid en bij het effect die de natuur op ons heeft. Het is verbazingwekkend hoeveel ondersteuning, troost en inspiratie we kunnen putten uit de natuur eens we ervoor open staan. “De natuur praat niet maar zegt veel”.

Dit jaar wil ik de kracht van wandel- en natuurcoaching bij het nemen van beslissingen, maken van een keuze of omgaan met twijfels extra in de aandacht brengen. Je kan ervaren hoe je zelfs in een mini-sessie je gedachten en je gevoelens al op mekaar afgestemd krijgt.

Breng je liever zelf een ander onderwerp aan voor de wandelcoachsessie? Dat kan ook, meldt dit dan even bij de reservatie.
plaats : Park Kasteel De Renesse te Oostmalle
tussen 10.30u en13.30u (een sessie duurt ongeveer 45′)

vooraf reserveren noodzakelijk : info@lise-coaching.be of 0485/82.45.54.

“inspiratiewandeling” : workshop in groep

Inspiratie geeft energie, brengt beweging in je leven, geeft richting hoe je verder wilt…
Al wandelend verleg je op een natuurlijke manier je grenzen, verandert de horizon voortdurend en krijg je telkens nieuwe keuzes waaraan jij je aandacht kan geven. Hoe zou het zijn om op je levenspad je natuurlijke grenzen te verleggen, een andere horizon te onderzoeken of nieuwe opties te krijgen?
Wil jij kennismaken met de inspirerende en helende kracht van de natuur?
Dan is deze wandeling iets voor jou.
Gedurende 2 uur wandelen, stilstaan, een oefening doen, in groep soms per twee of alleen en de mogelijkheden van Wandelcoaching ervaren. Het is een aangename en ontspannen manier om naar je eigen vragen te kijken, inspiratie op te doen en tegelijkertijd andere mensen te ontmoeten! Je gaat naar huis met een verzameling tips, frisse ideeën, nieuwe mogelijkheden, en een andere kijk op datgene dat jij wilt bereiken.
Ter gelegenheid van de Nationale Wandelcoachdag is deze wandeling GRATIS.

Na de workshop is er voldoende gelegenheid voor het stellen van je individuele vragen.

plaats: Molenbos Westmalle : vertrek aan Café trappisten van 14.30-16.30u

De wandelingen zijn gratis, vooraf inschrijven noodzakelijk : info@lise-coaching.be of 0485/82.45.54.