Loslaten om te kunnen groeien: de herfst als gids 28/11/2020 (e.v.)

Herfst coachwandeling in kleine groep: “Loslaten om te kunnen groeien”
We hebben dit jaar al zoveel moeten loslaten, somt weegt dat zwaar. Tijdens deze wandeling staan we stil bij de natuur en bij onszelf om te ervaren wat we kunnen leren van de herfst om terug contact te krijgen met je eigen kracht.
IMG_7916De herfst is een natuurlijke periode van loslaten, bladeren vallen, vruchten en zaden worden geplukt en verstrooid…
Ieder van ons draagt een pakje ballast mee : soms groot, soms klein : emoties, lastige ervaringen, verloren dromen, wrevel, verdriet…
Na het loslaten is er ruimte om te genieten van de vruchten, en om nieuwe zaden te laten kiemen.
Tijdens deze wandeling maak je kennis met een natuurlijke en effectieve manier om los te laten wat jij niet meer nodig hebt.
Als wandelcoach toont Lieve Sebreghts hoe je elementen van de natuur kan leren gebruiken om los te laten.  Je gaat lichter naar huis met een verzameling tips waarmee je zelf ook nadien aan de slag kan gaan !

Zaterdag 28/11/20  : van 13.30u tot 15.30u (en volgende data)

Belangrijk: Gezien de huidige corona maatregelen kunnen er maximum 3 personen deelnemen aan de wandeling. Vanaf de groep volzet is wordt er een nieuwe datum bepaald voor het volgende groepje. De wandeling gaat door vanaf er 2 deelnemers zijn.

Locatie : Natuurdomein Kooldries- Hoofsweer te Brecht
vooraf inschrijven : hier inschrijven

vragen?  info@lise-coaching.be of 0485/82.45.54.
Kostprijs : € 30 (min. 2 max.3 personen)