Winter-Wandel-Workshop: 24/2/2018

IMG_8406“Na de winter komt de lente… maar de winter mag er ook zijn!”

 

 

Elk seizoen heeft zijn boodschap : elke seizoen een wandelworkshop om je grenzen te verleggen : ontdek de seizoencirkel!

De aarde heeft de rust en het herstel van de winter nodig. Zo is het ook voor ons. Zonder de winter zou er geen lente zijn…

Elk seizoen heeft zijn boodschap : de winter staat voor bezinning en rust, van waaruit de lente opnieuw kan ontkiemen ! We laten de natuur vergelijkingen maken met onze eigen Winter vanbinnen, soms donker, soms wit, soms lang, soms koud, soms warm, … een periode die we nodig hebben om energie op te doen voor een schitterende lente.

We gaan samen wandelen en genieten van het winterlandschap, de stilte en rust en ervaren . Tijdens deze wandeling laten we ons inspireren door de winter. We laten je kennismaken met natuur- en wandelcoaching, waarbij je zult ervaren dat de natuur een krachtig instrument is om jou te helpen om stil te staan en te reflecteren op jouw levenspad. Na de wandeling ga je met nieuwe energie naar huis en ben je in staat om op een andere manier naar het dagelijkse leven te kijken.

Natuurgebied Kooldries : Start bij Taverne Cuvée Hoeve : Boudewijnstraat 20, 2960 Brecht   14-16u

vooraf inschrijven via info@lise-coaching.be of 0485/82.45.54.

Kostprijs : € 25 (beperkt aantal deelnemers)