Veerkracht Wandelingen

“Mentale Veerkracht is het vermogen om in moeilijke momenten of bij tegenslag, terug recht te kunnen veren en er misschien zelfs sterker uit te komen.”

In deze Corona tijden wordt onze veerkracht flink op de proef gesteld. Wandelen en contact met de natuur doet deugd, is gezond, helpt ons om tot rust te komen, kost niets en is altijd beschikbaar…

Maar misschien heb je net iets meer nodig nu, om terug recht te veren, om te blijven geloven in mogelijkheden om te kijken naar wat er wel is en verbonden te blijven met je eigen kracht. Deze Veerkracht Wandelingen zijn coachwandelingen in groep  waarin Buiten, Bewegen en Bewust de rode draad vormen:

 • Door te gaan wandelen stappen we van binnen naar buiten waardoor we zowel letterlijk als figuurlijk onze grenzen open gaan.
 • Door te bewegen krijgen we steeds andere indrukken en perspectieven.
 • Door bewust open te staan voor onszelf en de natuur maken we contact met de onbewuste vaak ongekende en opbenutte mogelijkheden die iedereen in zich heeft en ontstaan er mogelijkheden voor Selfcoaching.
Your Wings already exist… all you have to do is FLY !”

Het tempo van deze wandeling is eerder laag, af en toe staan we ook wel eens stil om iets uit te proberen. Goed schoeisel is en eventueel regenkledij is noodzakelijk. Vooraf inschrijven noodzakelijk

“Veerkrachtig doorheen de eindejaarsperiode”

Zondag 20/12/2020: van 13.30 tot 15.30u

(zaterdag 19/12 namiddag is volzet)

De eindejaarsperiode komt eraan, een donkere periode van het jaar die wellicht anders zal zijn dan we hoopten.
Zolang we blijven kijken naar wat er niet kan en wat we moeten missen blijft er een grote schaduw hangen over deze periode.
En toch hebben we de keuze om iets nieuws, iets anders te laten gebeuren, onze creativiteit te laten opborrelen en ons op een andere manier te verbinden, met mekaar, met onszelf.
We wandelen, staan stil bij hoe we tegen de eindejaarsperiode aankijken, voelen wat we echt willen, maken onze creativiteit wakker en verkennen hoe we onszelf en anderen een veerkrachtige eindejaarsperiode kunnen geven.

Een coachwandeling in groep: Gezien de Corona periode is het aantal deelnemers beperkt tot 3. Bij meer inschrijvingen wordt een ander moment toegevoegd.
De workshop van 19/12 is volzet
Deelname: € 25

Locatie : Molenbos Westmalle
vooraf inschrijven: hier inschrijven

vragen?   info@lise-coaching.be of 0485/82.45.54.

Voor wie ?

 • voor iedereen die graag wandelt en er nieuwsgierig is naar iets nieuws
 • voor diegenen die zich goed in hun vel voelen en dat graag vasthouden.
 • voor diegenen die soms last hebben van een dipje en zichzelf willen versterken.
 • voor wie de corona maatregelen soms zwaar wegen.
 • voor wie de eindejaarsperiode eens anders wilt ervaren
 • voor mensen met een psychische kwetsbaarheid (voor specifieke hulp en therapie wordt doorverwezen naar hulpverleners)
Wat deelnemers ervan vonden :
 • Heb er van genoten , was blij er te zijn , stilletjes wandelen in voor mij onbekend gebied , me laten leiden .
 • Nogmaals hartelijk dank voor het beleven van deze  coachwandeling in Hoboken. Jouw quote vind ik ook bijzonder mooi en met weinig woorden zo veelzeggend. Idem voor de wijze waarop je de wandeling vormgaf. Merci.