TriA© Walk : inspiratiewandeling !

Logo_TriA walk(1) Een TriA© walk is jezelf en elkaar inspireren en coachen op een persoonlijk gekozen onderwerp. Deze wandeling is méér dan een frisse neus halen ! Het is een gezellige en ontspannen manier om naar je eigen vragen te kijken, inspiratie op te doen, en stil te staan bij je eigen ontwikkeling. Na de wandeling ga je naar huis met een heleboel tips en mogelijkheden en heb je alvast je eerste stappen gepland waarmee je aan de slag kan gaan. Bovendien is het een natuurlijke en ontspannen manier van netwerken met nieuwe ontmoetingen.

Een TriA© Walk  is een uniek concept, gebaseerd op een stappenplan waarin de deelnemers elkaar helpen inzicht te krijgen en stappen te zetten over een persoonlijk gekozen onderwerp. Een TriA© Walk  duurt 2u.

Deze wandeling is eveneens geschikt als intervisiewandeling, en wordt dan georganiseerd voor specifieke doelgroepen.

Volgende wandeling ? Je kan je naam opgeven dan brengen we je op de hoogte van de juiste datum. Inschrijven : info@lise-coaching.be
IMG_7110Wat deelnemers ervan vonden :

Ik heb duidelijkheid gekregen in de volgorde van te zetten stappen in mijn traject. Ik kreeg er bevestiging dat de natuur werkt in coaching. (RvD)

Een paar fijne contacten, die me energie gaven. Ik kreeg de woorden te horen die ik nodig had om verder te kunnen met mijn vraag. (Ann V.)

Zelfvertrouwen, alles ging vanzelf. Kon gemakkelijk in the flow komen, had er enorm veel plezier aan ! (MT)

Rustmoment : Afstand nemen van de race waar je als mens toch weer altijd in verzeild geraakt. (Caroline F.)

Gepaste aandacht, duidelijke uitleg, zorg voor ieder. (TvF)

Door de reacties van de anderen heb ik beslist verdere stappen te ondernemen ten einde zoveel mogelijk mensen te sensibiliseren. (dNP)