Inspiratiewandeling : TriA© Walk (Westmalle)

Inspiratie geeft energie, brengt beweging in je leven, geeft richting hoe je verder wil…

Als wandelcoach gidst Lieve Sebreghts jullie doorheen een uniek stappenplan: de TriA© walk, een groepswandeling met veel variatie waarin je in kleine groepjes jezelf en anderen inspireert en coacht.

Je kiest je eigen onderwerp: vb. Je wil iets organiseren, doen… je wil iets veranderen, bereiken, een knoop doorhakken…, je ligt ergens wakker van… je hebt je twijfels…

Tijdens een wandeling van 2 uur in de natuur kan je de kracht van Wandelcoaching en verleg je op een natuurlijke manier je horizon. Het is een gezellige en ontspannen manier om naar je eigen vragen te kijken, inspiratie op te doen en tegelijkertijd andere mensen te ontmoeten! Je gaat naar huis met een verzameling tips, frisse ideeën, nieuwe mogelijkheden, en een andere kijk op datgene dat jij wilt bereiken.

kostprijs : € 27

Aantal deelnemers : min 4 max 10.

De volgende inspiratiewandeling is gepland in juni 2018. Je kan alvast je naam opgeven bij info@lise-coaching.be , dan houden we met  jou rekening voor het bepalen van de juiste datum en houden we je op de hoogte van de volgende wandelingen!

Locatie : Molenbos, aan de Trappistenabdij