De seizoenencirkel :

Try-a-Walk : meegroeien met de seizoenen, op een unieke manier proeven van de natuur en contact maken met jezelf!

Wandelen in de buitenlucht kan naast beweging van het lichaam, ook beweging en zuurstof brengen in de geest. Beweging van de geest ontknoopt en ontwart, brengt rust en er ontstaan nieuwe mogelijkheden .

Bij elke stap verandert je positie in de omgeving , en krijg je de kans om nieuwe invalshoeken en mogelijkheden te exploreren, waardoor op een snelle en eenvoudige manier natuurlijke veranderingen kunnen ontstaan.

In elk seizoen is de natuur anders. Gelijkenissen met ons leven zijn een bron van inspiratie. Van de jaargetijden leren we dat het leven telkens opnieuw begint… en elk seizoen is een nieuwe gelegenheid onszelf te openen, verder te kijken en inspiratie op te doen. Ieder op zijn/haar eigen manier.

De Seizoenencirkel biedt een  workshops in elk seizoen. Het is verbinding maken met de natuur, met jezelf en proeven van natuurlijke mogelijkheden waar we tijdens een gewone wandeling vaak aan voorbij gaan..  Daarnaast heeft ook elke locatie heeft zijn eigenheid, we kiezen ervoor om voor deze reeks workshops, regelmatig andere locaties te gebruiken, zodat je kan ervaren wat de natuur je te vertellen heeft en wat het beste bij je past.

20150701_D300S_08868_05_waterlillie

Zomerworkshop :   info
Groeien, bloeien, actie

img_7914_v1

Herfst wandel workshop :
Loslaten om te kunnen groeien : de natuur als voorbeeld !

IMG_8406

Winter-Wandel-Workshop
Jezelf rust gunnen, terugblikken en vooruitkijken. Na de winter komt de lente, maar de winter mag er ook zijn!

IMG_7209

Lente Wandel-Workshop :

Het seizoen van 1000 tinten groen : De Lente!

Deze workshops worden begeleid door een ervaren wandelcoach . Al wandelend en stilstaand zullen we een aantal oefeningen doen waarbij je kan ervaren hoe je zuurstof kan toevoegen in je geest. Er is ruimte om je ervaringen of inzichten te noteren en te delen met andere mensen uit de groep.

kostprijs per workshop : € 25

De 4 workshops samen kosten ze € 80. De data worden dan samen bepaald (via doodle) zodat je er zeker bij kan zijn.

Voor meer informatie en aanmelden mail naar Lieve Sebreghts : info@lise-coaching.be  of telefonisch : 0485/82.45.54.

Het maximaal aantal deelnemers is beperkt : dus vooraf inschrijven. De wandelingen  duren ongeveer 2 uur en gaan door op verschillende locaties. Gemakkelijke wandelschoenen en indien nodig regenkledij zijn aan te raden. De wandelworkshops starten om 14.00u.